Cadillac Drive

12 részes road-movie (2006)

Főszereplők: Fábry Sándor, Wahorn András

Két barát Alaszkán és Szibérián keresztül hazaviszi egyikük ódon Cadillac-jét Los Angelesből Budapestre. A két barát Fábry Sándor, Magyarország első számú showmestere, illetve Wahorn András Magyarország első számú festőművésze, a legendás Bizottság együttes frontembere és alanyi költője, konok avantgárd harcos, performer, filmkészítő.


Ötlet: Fábry Sándor, Litkai Gergely, Wahorn András
Rendezők: Kocsis Tibor (USA, Kanada), Tóth Tamás (Oroszország, Ukrajna)
Operatőrök: Ágoston Gábor, Ákos Péter (USA, Kanada), Vajda Péter, Réder György (Oroszország), Radics Balázs, Kolba Bence (Ukrajna)
Utómunka gyártásvezető: Valkony Zsolt
Gyártásvezető: Duca Andrea
Line-producer: Tarr Erika
Társproducer: Meskó Zsolt
Producer: Sándor Pál
Koproducer: RTL-Klub
Hossz: 12x 50 perc

 

6-OK (Hatok)

Az egyórás televíziós kabarésorozat eddig négy alkalommal került adásba szombatonként az MTV-n. A műsor címét Pirandello drámája, a „Hat szerep keres egy szerzőt” ihlette, mivel a produkciót 6 színész és 6 szerző jegyzi.

   

Lámpaláz

A Színház és Filmművészeti Főiskola egy-egy osztályának életét, a válogatott tehetségek sokoldalúságát bemutató, szórakoztató sorozat hétfő esténként kerül adásba az MTV-n. Az immár közel tíz éves hagyományra visszatekintő, egyenként ötven perces adásokban az ifjú „titánok” és tanáraik szerepelnek, felvillantva karakterük, tehetségük lebilincselően egyéni színeit.

   

2003 Szilveszter

„Kész cirkusz”

A magyar közszolgálati televízió, az MTV új arculatát tükröző szilveszteri műsor merőben más volt, mint eddig. A világ 25 országból sugárzott, neves rendezők jegyezte helyszíni közvetítések sorában a magyar színeket Sándor Pál képviselte.